Des d'Acapa disposem d’una oferta regular de formació en economia social i cooperativisme per a tots els públics, tant per a aquelles persones que tenen ganes d’apropar-se a l’economia social i solidària, com per a aquelles persones o col·lectius que estan pensant en constituir el seu propi projecte econòmic. Oferim formacions i activitats a les 6 comarques de l'Alt Pirineu i Aran sobre l’economia social i solidària.

Oferta formativa

FORMACIÓ PER L'ADAPTACIÓ DEL NEGOCI CAP A L'ENTORN ONLINE

Inici de les sessions: 14 de setembre de 2021


Horaris: 15:00h - 17:00hOferim tres sessions per l'adaptació del vostre negoci cap a l'entorn online.

 

14.09.2021 - 15:00-17:00

El futur en la gestió de Pimes: El programari des d'on gestionar totes les àrees de negoci.

En aquesta píndola, mostraríem diversos programes de gestió de negoci. Entre ells, es parlarà d'ERP, de CRM, Comptabilitat, Gestió de pàgines web, Gestió de botiga Online, Control de Presència, videoconferències,

FORMADOR: Co-fundador i Director Comercial de Misoluzion i Zbitt Espanya

 

21.09.2021 - 15:00-17:00

El comerç que arriba: La vídeo visita comercial.

Parlarem de visites i contactes comercials, però fent èmfasi en les visites telefòniques o videoconferències comercials. És un pas per a l'adaptació de les noves realitats, però sense perdre el caràcter comercial que sempre han tingut les visites comercials.

FORMADOR: MANEL Pellisé, Responsable d'Expansió de Misoluzion. Soc Màster en Direcció Comercial i Màrqueting, estic Especialitzat en neuromàrqueting i Comunicació.

 

28.09.2021 - 15:00-17:00

Crear la nostra botiga OnLine en 2 hores

La venda OnLine és ja, totalment imprescindible. Mostrarem com en un temps molt curt podem tenir preparada una botiga OnLine amb tota la gestió de productes, màrqueting, enviaments de material, etc.

FORMADOR: Co-fundador i Director Comercial de Misoluzion i Zbitt Espanya

JORNADES D'OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA 2021

Inici de les sessions: 27 de setembre de 2021


Horaris: Variats


La jornada d'Ocupació i Emprenedoria de la Cerdanya consisteix en diverses activitats organitzades entorn la feina i els projectes per emprendre. Té lloc durant la darrera setmana de setembre i es tanca el primer dilluns d'octubre amb la trobada entre empreses i la gent que busca feina.